Салат из зелёного перца(Неострый перец). Green pepper salad #Корейские рецепты #Korean recipes

Ингредиенты: Перец зелёный неострый(Кари) 300гр Ставим на большой огонь, как закипит, сразу выключаем. Мука пшеничная 4ст ложки с горкой Для соуса: Соевый соус 3ст ложки(Дин гандянг) Сахар 0,5 ст ложки Перец молотый 1,5 ст ложки Чеснок молотый 1ст с горкой Лук зелёный 2ст ложки Кунжутное масло, для аромата 1ст ложка Кунжутные семена 1 чайная ложка Поддержите канал подпиской и лайком. Вам не трудно, а мне придаёт силы для составления следующего видео🤗 #Корейские рецепты #Корейская кухня Ingredients: Pepper green (not bitter pepper, Cari) 300g Let’s put on a big fire as it boils down, put it out right away. Wheat flour 4p spoon fuls with a handful For sauce: Soy sauce 3T spoon(Din ganjang) Sugar 0.5 T sp Pepper ground 1.5 T spoon Garlic ground 1T with a handful Onion green 2T spoon Kungut oil, for aroma 1T spoon Kungeut Seeds 1 tea spoon Support the channel with a subscription and like please. It’s not hard for you, but it gives me the strength to compose the next video🤗 #Korean recipes #Korean food
Back to Top