Трайфл с заварным кремом и маскарпоне\Trifle with custard and mascarpone\Trifle dessert recipe

Пошаговый рецепт Трайфла с заварным кремом Для крема: Молоко или сливки-400 мл. Сахар-100 гр. Крахмал-35 гр. Желток-4 шт. Маскарпоне-150 гр. Любое печенье Любые фрукты Способ приготовления: 1. Сливки в сотейнике довести до кипения. 2. Желтки растереть с сахаром с крахмалом. Добавить в горячие сливки. 3. Варить на медленном огне, интенсивно мешая венчиком, до загустения. 4. Пока теплый добавить маскарпоне. 5. Остудить. Сборка Положите 1/3 крошки печенья в нижнюю миску на 4 чашки. Сверху выложите по 1/3 заварного крема и фруктов. Слегка надавите. Повторить еще 1-2 раза. For the custard cream: Milk and heavy milk-400 ml. Sugar-100 gr. Yolk-4 pcs. Corn starch-35 gr. Mascarpone-150 gr. Any cookies and fruit. Instruction: 1. Combine egg yolks & sugar in a bowl and whisk them together. Add the corn starch and whisk again. 2. In a bowl place heavy cream. Heat until boiling. 3. Tamper the egg yolk mixture by slowly pouring into the hot heavy cream , all the while mixing. 4. Place pot over medium-high heat and cook while whisking continuously until thickened and slowly boiling. 5. Add the mascarpone while the cream is warm 6. Cool it. Place 1/3 the cookie crumbles into the bottom of the 4-cup trifle bowl . Top with 1/3 each of the custard cream and fruit. Press down slightly. Repeat 1-2 more times.
Back to Top