Торт “Екатерина“ ✧ Russian “Ekaterina“ Cake (English Subtitles)

Замечательный торт “Екатерина“. Попробуйте приготовить! Для торта выпекаем 3 коржа диаметром 24 см На каждый корж: 100 г муки 100 г сметаны 70 г сахара 1 среднее яйцо 1 ч. ложка разрыхлителя Дополнительно 1 корж: 1 ст. ложка крахмала 1 ст. ложка мака Дополнительно 2 корж: 2 ст. ложки какао-порошка Дополнительно 3 корж: 2 ст. ложки какао-порошка горсть грецких орехов Для пропитки: 4-6 ст. ложек нежирной сметаны Для крема: 700 г сметаны 150 г сахара 15 г желатина 150 мл молока или воды 8 г ванильного сахара Для украшения/прослойки: 200-400 мл желе грецкие орехи сушеная вишня темный шоколад Вес торта - 2,3 кг Подробный текстовый рецепт здесь - Bake 3 cake layers which are 24 cm in diameter For each cake layer you’ll need: 100 g of all-purpose flour 100 g of sour cream 70 g of sugar 1 middle-sized egg 1 tsp of baking powder For the 1st cake layer add: 1 tbsp of starch 1 tbsp of poppy seeds For the 2nd cake layer add: 2 tbsp of cocoa powder For the 3d cake layer add: 2 tbsp of cocoa powder a handful of walnuts To soak up the cake layers with: 4-6 tbsp of low-fat sour cream For the cream: 700 g of sour cream 150 g of sugar 15 g of gelatine 150 ml of milk or water 8 g of vanilla sugar (extract) For decoration & layering: 200-400 ml of jelly walnuts dried cherries bitter-sweet chocolate The cake is 2.3 kg Все торты на канале - #торт #иринахлебникова #cake ♥ Мои сайты - и ♥ Facebook - ♥ Группа в Facebook - ♥ Страница ВК - ♥ Группа ВК ♥ Instagram -
Back to Top