Recipe| Tender chicken breast! Cooks quickly, melts in your mouth!

Recipes: Tender chicken breast! Cooks quickly, melts in your mouth! Cut the breast into 8 parts, beat it, pour in olive oil - 2 tablespoons. Add salt and pepper to taste, 1 teaspoon of sesame seeds, 0.5 teaspoons of cinnamon seeds. You can use any seasonings you like. Leave the meat to marinate for 15-20 minutes. Fry on each side for 2 minutes. Boil the broccoli al dente: throw the cabbage into already boiling water for 2 minutes (no more!), add cabbage in ice water, let sit. Fry in the same pan with the addition of 1 clove of garlic. It is better to salt the cabbage after cooking. Bon appetit! If you liked this video, you might also like this: ___________ Нежная куриная грудка!Быстро готовится, тает во рту! Разрежьте грудку на 8 частей, отбейте, залейте оливковым маслом - 2 столовые ложки. Добавьте соль, перец по вкусу, 1 чайная лажка кунжута, 0,5 чайные ложки семян кинцы. Вы можете использовать любые приправы на свой вкус. Оставить мясо мариноваться на 15-20 минут. Обжарить с каждой стороны по 2 минуты. Брокколи отварить альденте: капусту бросить в уже кипящую воду на 2 минуты (не более!), выложить капусту в ледяную воду, дать отсыть. Обжарить на той же сковороде с добавлением 1 дольки чеснока. Капусту лучше солить после приготовления. Приятного аппетита! _________ Zarte Hähnchenbrust! Gart schnell und zergeht auf der Zunge! Schneiden Sie die Brust in 8 Teile, schlagen Sie sie und gießen Sie Olivenöl hinein – 2 Esslöffel. Mit Salz und Pfeffer abschmecken, 1 Teelöffel Sesam und 0,5 Teelöffel Zimtsamen. Sie können beliebige Gewürze verwenden. Lassen Sie das Fleisch 15–20 Minuten marinieren. Auf jeder Seite 2 Minuten braten. Den Brokkoli al dente kochen: Den Kohl für 2 Minuten in bereits kochendes Wasser geben (nicht mehr!), hinzufügen Kohl in Eiswasser geben, ruhen lassen. In derselben Pfanne unter Zugabe von 1 Knoblauchzehe anbraten. Es ist besser, den Kohl nach dem Kochen zu salzen. Guten Appetit! ____________ 부드러운 닭가슴살! 빨리 익고 입에서 녹네요! 가슴살을 8 부분으로 자르고 두들겨 올리브 오일 2 큰술을 부으십시오. 입맛에 맞게 소금과 후추, 참깨 1티스푼, 계피씨 0.5티스푼을 추가합니다. 원하는 조미료를 사용할 수 있습니다. 고기를 15-20분 동안 재워두세요. 2분 동안 양쪽을 볶습니다. 브로콜리 알단테 삶기: 양배추를 이미 끓는 물에 2분 동안 던지고(더 이상은 안 됩니다!) 추가합니다. 얼음물에 양배추를 담그고 그대로 두십시오. 마늘 1쪽을 추가하여 같은 팬에 볶습니다. 요리 후에 양배추에 소금을 뿌리는 것이 좋습니다. 많이 드세요! __________ Tendre poitrine de poulet ! Cuit rapidement, fond dans la bouche ! Coupez la poitrine en 8 morceaux, battez-la, versez l’huile d’olive - 2 cuillères à soupe. Ajoutez du sel et du poivre au goût, 1 cuillère à café de graines de sésame, 0,5 cuillère à café de graines de cannelle. Vous pouvez utiliser tous les assaisonnements de votre choix. Laissez la viande mariner pendant 15 à 20 minutes. Faire frire de chaque côté pendant 2 minutes. Faire bouillir le brocoli al dente : jeter le chou dans l’eau déjà bouillante pendant 2 minutes (pas plus !), ajouter chou dans l’eau glacée, laisser reposer. Faire revenir dans la même poêle avec l’ajout d’1 gousse d’ail. Il est préférable de saler le chou après la cuisson. Bon appétit! #recipes #keto #ketorecipes #howtocook #chicken #chickenbreast #ketorecipes #recettes #keto #recettescéto #commentcuisiner #poulet #poitrinedepoulet #recettescéto #Rezepte #Keto #KetoRezepte #wieman #Hähnchen #Hähnchenbrust #KetoRezeptekocht #рецепты #кето #рецептыкето #какприготовить #курица #куринаягрудка #кеторецепты
Back to Top