ОГУРЦЫ в ПЛАСТИКОВОЙ БУТЫЛКЕ на ЗИМУ. SALTED CUCUMBERS! Выпуск №272

ОГУРЦЫ В ПЛАСТИКОВОЙ БУТЫЛКЕ КАК БОЧКОВЫЕ, ХОЛОДНЫЙ СПОСОБ! БЕЗ УКСУСА! БЕЗ КИПЯТКА! SALTED CUCUMBERS! Это экстренный способ, если нет стеклянной тары! Специально консервировать огурцы в ПЭТ бутылках не рекомендуется, потому, что трудно проконтролировать химические добавки в пластик! Старые бутылки не использовать! Чистый ПЭТ мало токсичен, но никто не знает, что туда могут добавить производители бутылок! В конце ролика вы узнаете как доставать огурцы из таких бутылок! Fermented cucumbers! SALTED CUCUMBERS! Cucumbers, garlic, chili peppers, dill, parsley. 1. Dissolve 1 kg of salt per 10 liters of cold water. 2. Jars with cucumbers pour with brine for a 6 days approximately for picling. Do not close the jars with cucumbers, the cucumbers should be picle, a gas bubbles and foam will appear. 3. After 6 days of fermentation pour out the brine, rinse the cucumbers well with cold water to remove white deposits and foam. 4. Then pour cold water without salt under the very top of the jar and close the jars with lids. 5. You can eat cucumbers in 2-3 weeks. #АндрейРостовский #AndreyRostovskiy ПОМОЩЬ КАНАЛУ Карта Сбербанка руб.: 4276 5215 1304 7617 ЮMoney
Back to Top