Рисунок на ганаше. Ганаш для покрытия торта, рецепт

Ганаш - очень устойчивый, плотный крем на основе шоколада. Он прекрасно подходит для выравнивания тортов, под роспись и под мастику. Ганаш бывает на основе сливок/шоколада, масла/шоколада, сливок/шоколада/масла. Все эти кремы хороши, пропорции для разных видов шоколада меняются. Сегодня я делаю ганаш на темном шоколаде(55%) и пропорции у меня такие: Темный шоколад - 150 г Сливочное масло - 150 г Этого количества мне хватает на торт диаметром 18-20 см и высотой 10-11 см Ganache is a very firm, dense cream based on chocolate. It is perfect for leveling cakes, for painting and for mastic. Ganache is based on cream / chocolate, butter / chocolate, cream / chocolate / oil. All these creams are good, the proportions for different types of chocolate vary. Today I make ganache on dark chocolate (55%) and I have the following proportions: Dark chocolate - 150 g Butter - 150 g This amount is enough for me on a cake with a diameter of 18-20 cm and a height of 10-11 cm Конта
Back to Top