Торт “Наполеон“: классический и оригинальный рецепт. Napoleon cake: a classic and original recipe.

#vlog #life #азербайджан #баку #cooking #путешествие #tasty #video #easyrecipes #quba Для теста: Маргарин - 400 г Яйца - 4 шт. Мука - 4 стакана (по 250 мл) Уксус 7-9% - 2 ст. ложки Вода - 0,75 стакана Для масляного крема: Масло сливочное - 300-450 г Молоко сгущенное - 0.5 банки Молоко - 400мл Масло сливочное - 200 г Яйца куриные - 2 шт. Мука - 50 г (2 ст.л.) Сахар - 180-200 г (1 стакан) For the dough: Margarine - 400 g Eggs - 4 pcs. Flour - 4 cups (250 ml each) Vinegar 7-9% - 2 tablespoons Water - cups For butter cream: Butter - 300-450 g Condensed milk -0.5 cans Milk - 400ml Butter - 200 g Chicken eggs - 2 pcs. Flour - 50 g (2 tbsp.l.) Sugar - 180-200 g (1 cup).
Back to Top