Сочные и нежные котлеты с 3 видами мяса и пекинской капустой
Juicy and tender cutlets with 3 types of meat and Beijing cabbage
40% minced beef, 40% minced pork, 20% minced chicken
100-200 grams of white bread pulp
1-2 eggs
Beijing cabbage grated 200 grams
Salt to your taste, half a teaspoon of black pepper, cayenne pepper, nutmeg, dried onions and garlic.
Fresh garlic
Grate the 1 big onion and add
Form the cutlets,sprinkle in flour and fry for about 5 minutes, turning it over until golden brown, add a little water and simmer under the lid for another 20 minutes, Bon appetit.
1 view
8
5
1 month ago 00:05:29 1
Корейский повар научил меня этому трюку с куриной печенью! Лёгкий и вкусный рецепт ужина!
1 month ago 00:02:38 1
Купить комнатный лимон в горшке 🔴
1 month ago 00:01:01 21
Клип сообщества Выпечка дома
1 month ago 00:02:43 15
ТРЁХНЕДЕЛЬКА БАСТУРМА
1 month ago 00:05:23 2
БОЖЕ КАК ВКУСНО Научили в дорогом ресторане, удивила Всех моих гостей!Ни одного ПРАЗДНИКА без них
1 month ago 00:04:46 5
Итальянский бисквит без нудного взвешивания продуктов. Пышный. Вкусный. Ароматный. Получается у всех
1 month ago 00:01:21 13
С Днем Мамы! Готовим вкусный салат вместе с Капибарой!
1 month ago 00:04:19 6
Салат с Кальмарами. Быстро и вкусно
1 month ago 00:00:57 1
212. Маша и Медведь - Будьте здоровы! (Лекарство же должно быть вкусным)