Старинный рецепт квашеной капусты в собственном соку.An old recipe for sauerkraut in its own juice.

Самая полезная, вкусная и хрустящая! Кладезь витаминов! Капуста квашеная в бочке на зиму невероятно полезна, богата минералами и витамином С. Приготовленная таким образом, она отличается особым вкусом, да и хранится дольше и лучше ингредиенты капуста 10кг, морковь 2кг, соль на 1 кг овощной смеси (морковь капуста) 1ст.л с небольшой горкой соли (или 25 -30 гр соль) The most healthy, tasty and crunchy! A storehouse of vitamins! Sauerkraut in a barrel for the winter is incredibly healthy, rich in minerals and vitamin C. Prepared in this way, it has a special taste, and is stored longer and better Ingredients cabbage 10kg, carrots 2kg, salt per 1 kg of vegetable mixture (carrots cabbage) 1 tbsp with a small pile of salt (or 25 -30 g salt)
Back to Top