Цукаты в шоколаде // Candied fruits in chocolate

Расстелите тефлоновую бумагу или пергамент. Растопите в микроволновке шоколад. Я использовала Callebaut, но можно любую плитку. Обмакните цукаты в шоколад. Подождите, пока лишний шоколад стечет. Оставьте цукаты до полного застывания шоколада. В ролике использованы: цукаты из киви цукаты из апельсинов банановые чипсы. Храните цукаты в шоколаде в коробке или пакете. Из-за влажности воздуха, шоколад может побелеть. Spread out Teflon paper or parchment. Melt the chocolate in the microwave. I used Callebaut, but you can use any tile. Dip candied fruits in chocolate. Wait for excess chocolate to drain. Leave the candied fruit until the chocolate has solidified. Used in the video: candied kiwi candied oranges banana chips. Store candied fruit in a box or bag. Due to the humidity in the air, the chocolate may turn white. انشر ورق التفلون أ
Back to Top