Котлеты из куриных сердечек с начинкой / Chicken heart cutlets with filling

Котлеты из куриных сердечек с начинкой. Ингредиенты: Куриные сердечки - 150 гр. Яйца - 1шт. Панировочные сухари - 2 ст. л. Для начинки: Лук - 1 шт. Морковь - 1 шт. Чеснок - 1 зубчик. Сметана - 1 ст.л. Сыр - 30 гр. Соль, перец - по вкусу. Как приготовить: 🔹Пропустите через мясорубку очищенные сердечки, лук. Добавьте в фарш яйцо , панировочные сухари, специи и соль, перемешайте. 🔹 Смажьте кулинарные кольца растительным маслом, выложите в них фарш, уберите кольца и обжарьте котлеты на растительном масле по 10 минут с каждой стороны. 🔹Приготовьте начинку: обжарьте на растительном масле мелко нарезанный лук, мелко натертую морковь, специи и соль, остудите; затем добавьте в начинку мелко натертуй сыр, сметану, чеснок. 🔹Выложите начинку на котлету, сверху прикройте другой котлетой. Приятного аппетита! Chicken heart cutlets with filling. Ingredients: Chicken hearts - 150 gr. Eggs - 1 pc. Breadcrumbs - 2 tbsp l. For filling: Onions - 1 pc. Carrots - 1 pc. Garlic - 1 clove. Sour cream - 1 tbsp. Cheese - 30 gr. Salt and pepper to taste. How to cook: 1. Pass the peeled hearts and onions through a meat grinder. Add the egg, breadcrumbs, spices and salt to the minced meat, stir. 2. Lubricate the cooking rings with vegetable oil, put the minced meat in them, remove the rings and fry the cutlets in vegetable oil for 10 minutes on each side. Prepare the filling: fry finely chopped onions, finely grated carrots, spices and salt in vegetable oil, cool; then add finely grate cheese, sour cream, garlic to the filling. Place the filling on the cutlet, cover with another cutlet on top. Bon Appetit!
Back to Top