Мармелад из Крыжовника!!

Мармелад из Крыжовника!! Обязательно подписывайтесь,ставьте лайк и оставляйте комментарии!🛎👍 Ингредиенты Пюре крыжовника 400 мл.(Или 320 ягоды сахар 270 грамм,пробить и проварить 15 мин.) Агар сила 900 -10 грамм. Формы силиконовые. Мой Инстаграм Советую посмотреть Суфле Птичье Молоко на желатине !!Домашний рецепт!! Торт Ежевичный вкус с муссовым кремом!! Gooseberry marmalade!!! Be sure to subscribe, like and comment! 🛎👍 Ingredients Gooseberry puree 400 ml.(Or 320 berries sugar 270 grams,beat and simmer for 15 minutes). Agar power 900 -10 grams. Silicone molds. My Instagram I advise you to take a look at Stuffing Milk-Birds on gelatin!!! Homemade recipe!! Blackberry Flavor Cake with mousse custard!
Back to Top