There are few things lovelier than a perfectly poached egg. The way a thick, flavorful yolk, and tender egg white coat a dish in a naturally savory sauce is a beautiful thing.
Creating a well-made poached egg—a fundamental technique that until recently sometimes eluded even the finest cooks—became infinitely easier, and perhaps even foolproof, with the rise of sous vide cooking. Now, we need only to accurately measure time and temperature to ensure a perfect product. And we decided that, for us, a 55
132 views
0
0
4 weeks ago 00:00:37 1
Истинные и ложные запросы мирозданию. Что это на самом деле?
4 weeks ago 00:13:05 1
Нежные КОНФЕТЫ КОРОВКА - рецепт от шефа Бельковича | ПроСто кухня | YouTube-версия
1 month ago 00:02:41 2
МАМА ОГЛЯДЫВАЕТСЯ | Ежедневное христианское чтение | 11 мая 2025
2 months ago 00:04:59 1
БЕЗ МУКИ! Нежнее пирога Я НЕ ЕЛА! Очень вкусный и простой ПИРОГ из йогурта!
2 months ago 00:11:35 2
ВЕСЕННИЙ ПИРОГ С КУРИЦЕЙ - рецепт от шефа Бельковича | ПроСто кухня | YouTube-версия
2 months ago 00:02:57 2
Печенье “Трубочки“ #быстро_к_чаю
2 months ago 00:15:23 9
Секрет Шехерезады. Яхта Путина за 75 000 000 000 ₽