Cate Blanchett and Jimmy take turns smashing eggs on their heads without knowing which are cooked and which are raw.
Subscribe NOW to The Tonight Show Starring Jimmy Fallon:
Watch The Tonight Show Starring Jimmy Fallon Weeknights 11:35/10:35c
Get more Jimmy Fallon:
Follow Jimmy:
Like Jimmy:
Get more The Tonight Show Starring Jimmy Fallon:
Follow The Tonight Show:
Like The Tonight Show:
1 view
585
262
5 months ago 00:04:40 1
Как приготовить ТВЁРДЫЙ СЫР в домашних условиях за 20 мин. Получается вкуснее и дешевле магазинного!
5 months ago 00:10:15 1
Пончики из Советского Детства ✧ Russian donuts (English Subtitles)
5 months ago 00:12:37 1
ТРИ Самых Популярных и Самых Вкусных Рецепта Творожной ПАСХИ | Paskha - Russian Easter Dessert
5 months ago 00:12:17 1
СЕКРЕТ ПЫШНЫХ КУЛИЧЕЙ, которые ВСЕГДА ПОЛУЧАЮТСЯ! КУЛИЧИ как у БАБУШКИ! Готовим Дома
5 months ago 00:01:40 1
Михаил Елизаров - Отчим (русская народная версия)
5 months ago 00:06:08 1
Я в ВОСТОРГЕ! КУЛИЧИ как ПУХ за 5 Минут! БЕЗ ЗАМОРОЧЕК, БЕЗ ДРОЖЖЕЙ и БЕЗ РАССТОЙКИ Простой Рецепт
5 months ago 00:03:51 1
Akizava - Because it’s Easter!
5 months ago 00:21:05 1
ИТАЛЬЯНСКИЙ ПИРОГ. CALZONE🥂🌹🌸
5 months ago 00:09:18 1
НИКТО НЕ ВЕРИТ,что я готовлю его так просто БЕЗ ЗАМЕСА РУКАМИ БЕЗ ВОЗНИ Russian Easter Bread Recipe
5 months ago 00:07:09 1
Беру КЕФИР, 1 Яйцо и 10 минут! МУЖ СЪЕДАЕТ по 10 ШТУК И НЕ ПОПРАВЛЯЕТСЯ❗РУССКАЯ БАБУШКА НАУЧИЛА
5 months ago 00:10:26 1
ПАСХАЛЬНЫЙ КУЛИЧ тесто как ПУХ | Russian Easter Bread Recipe
5 months ago 00:01:50 1
Mushoku Tensei: Перерождение безработного | Официальный трейлер [русские субтитры]
5 months ago 12:12:03 1
Georgia Protests, Clashes As Parliament Debates “Russia-Inspired“ Bill, West Condemns Crackdown
5 months ago 00:04:45 1
Fabergé eggs: Jewels of the Russian crown
5 months ago 00:01:43 1
Georgian police crackdown on protesters
5 months ago 00:18:51 1
Aesthetic repair and organization of a sideboard. Furniture that has become a relic of the house
5 months ago 00:32:29 1
French chef in Russia: “Sanctions are like a challenge we enjoy“ | David Hemmerle, Grand Cru