Вкуснейшее Песочное Печенье с Безе | Meringue Cookies | Tanya Shpilko

Очень вкусное и не сложное в приготовлении песочное печенье с безе! Хрустящее снаружи, мягкое и нежное внутри. Отлично будет смотреться на праздничном столе! Рецепт: 1 стакан = 250 мл 200 г мягкого сливочного масла 2 ст. л. сахара 2 яйца (отделить белки от желтков) 2 ст. л. сметаны (любой процент жирности, у меня 15%) 2 ст. муки (~300 грамм) ½ ч. л. разрыхлителя 1/3 ч. л. соды ¾ ст. сахара (~150 грамм) Можно также добавить в тесто 1 ч. л. ванильного сахара, 1 ч. л. лимонной цедры, а в белок 1 ч. л. лимонного сока. Так вкусней) 180° 20-30 минут * Магазин для кондитеров Baker Store: Скидка 5% по купону: Shpilko * Я в контакте: * Я в инстаграм: * Реклама и сотрудничество: tanyashpilkochannel@ Recipe: 200 g soft butter 2 Tbsp sugar 2 eggs 2 Tbsp sour cream 2 cups flour (300 g) ½ tsp baking powder 1/3 tsp baking soda ¾ cup sugar (150 g) some lemon zest and lemon juice will make cookies more delicious ;) Beat together butter and 2 Tbsp sugar until fluffy. Add 2 egg yolks, sour cream (some lemon zest optional) and mix slightly. Sift together flour, baking powder and baking soda, mix until well combined. You can put the dough into refrigerator while making the meringue, but it’s not necessary. Beat egg whites with sugar (and 1 tsp lemon juice) on high speed until soft peaks about 7-10 minutes. You can add sugar gradually or all at once. Take a long sheet of parchment paper and roll the dough out to about 20 by 50 cm (7” by 20” inches) rectangle. Spread the meringue. Using a parchment paper roll into a log. Using a sharp knife make 1,5-2 cm (1/2”-1”) slices and arrange them on the parchment paper. Bake at 180 C/ 350 F for 20-30 minutes or until cookies are golden. Cool and dust with powdered sugar. Композиция “Hip Hop Christmas“ принадлежит исполнителю Twin Musicom. Лицензия: Creative Commons Attribution (). Исполнитель:
Back to Top