Супер Слоеная Катлама. Ажойиб кат - кат Катлама. Каттама ВОСТОЧНАЯ КУХНЯ
Супер Слоеная Катлама. Ажойиб кат - кат Катлама. Каттама
Для тесто:
Мука 900 - 1000 гр
Теплое молоко 500мл
Соль 1 ч/л
Дрожжи 1 ч/л
Яйцо 1 штук
Для смазывания:
Раст масло 50 - 60 мл
Для выпекания:
Раст масло 300-400 мл.
Хамирига:
Ун 900 - 1000 гр
Сут(илиқ холатда) 500 мл
Туз 1 ч/қ
Дрожжи 1 ч/қ
Тухум 1 дона
Хамирни ичига суртишга:
Раст масло 50 - 60 мл
Пишириб олиш учун:
Раст масло 300 - 400 мл.
Қамырына:
Ұн 900 - 1000 гр
Сүт (жылы күйде) 500 мл
Түз 1 ч/л
Дрожжи 1 ч/л
Жұмыртқа 1 штук
Қамырдың ішіне жағу үшін:
Раст масло 50 - 60 мл
Пісіру үшін:
Раст масло 300 - 400 мл.