How to Make Pumpkin Pudding (6 pieces) 簡単パンプキンプリンの作り方 字幕表示可 材料(日本語)↓
200g Kabocha Squash - Japanese pumpkin or substitute: any type of sweet squash or pumpkin (7.1 oz) - net weight
200ml Milk (6.8 fl oz)
50ml Whipping Cream with 36% fat (1.7 fl oz)
40g Sugar (1.4 oz)
2 Eggs
½ tbsp Rum
½~1 tsp Vanilla Extract
Maple Syrup
130ml Custard Cups (4.4 fl oz)
cookingwithdog
<材料>6個分(130ml容器使用)
1 view
0
0
3 months ago 00:03:28 1
Запеканка пшённая с ТЫКВОЙ/ ПШЕННИК Рецепт из сборника СССР 1968 г. Это - объедение!
3 months ago 00:04:00 2
Творожно-тыквенная запеканка./Сottage cheese and pumpkin casserole.
3 months ago 00:05:51 1
Нежнейшая ЗАПЕКАНКА из ТЫКВЫ
4 months ago 00:05:39 1
Творожная ЗАПЕКАНКА с Тыквой 🥧 | Понравится Даже КТО НЕ ЕСТ ТЫКВУ. | Pumpkin Pie Recipe
6 months ago 00:18:47 1
Рулет Мимоза. Закуска из лаваша с начинкой. Холодные закуски. #АК23# Апрель на кухне.
9 months ago 00:08:14 1
ТВОРОЖНО-ТЫКВЕННАЯ ЗАПЕКАНКА как чизкейк!
9 months ago 00:05:10 1
🍰 Творожно-тыквенная запеканка с яблоками🍎! Полезная запеканка из творога с тыквой и яблоками!🍏
9 months ago 00:04:01 1
Easy Trini Sponge Cake for Christmas
10 months ago 05:47:44 1
50 Best Mediterranean-Inspired Recipes | Food Wishes