Слепые не готовят? Да кто вам сказал? Шаурма/ Blind people don’t cook? Who told you? Shawarma

The description is below. Мой Telegram канал: Мой канал в Rutube: Здравствуйте. Снова столкнувшись с глупым утверждением, что незрячие полностью зависимы от окружающих, показываю неверность этого тезиса. Готовят, пусть не все, но очень многие. Просто не кричат об этом. На последнем сборе кружка любителей кулинарии в нашем обществе слепых мы делали летний легкий вариант шаурмы. Но фасфтуд вовсе не самое сложное, что нам по силам. Тонкий лаваш и куриное филе я приготовила заранее. Рецепт лаваша здесь: А филе запекла в специях на сухой сковороде на пергаменте, чтобы не выпарить соки. В начинку летней шаурмы пошли пекинская капуста, свежие огурцы, сладкий перец, помидоры, руккола, укроп, мясо, соленая капуста. Все порезанное, конечно. Приправили сумахом, солью, смесью перцев и сырным соусом. Калорийный картофель не добавляли - лето же. )) Завернули обычным способом - подвернули края внутрь, чтобы начинка не высыпалась и свернули все в трубочку. Готовили и дегустировали не прерывая общения, обменивались новостями, кулинарными мнениями, рассказывали о других увлечениях. И да, ограничиваться лишь шаурмой или салатами не собираемся. )) Буду очень благодарна за ваши отзывы и КОНСТРУКТИВНУЮ критику. Поддержите развитие канала - подпишитесь, поставьте лайк. Спасибо. - - - Hello. Again faced with the stupid statement that the blind are completely dependent on others, I show the infidelity of this thesis. They cook, even if not all, but very many. They just don’t shout about it. At the last gathering of the circle of culinary lovers in our society of the blind, we made a summer light version of shawarma. But fast food is not the most difficult thing that we can do. I prepared thin pita bread and chicken fillet in advance. The lavash recipe is here: And the fillet was baked in spices in a dry pan on parchment, so as not to evaporate the juices. Peking cabbage, fresh cucumbers, sweet peppers, tomatoes, arugula, dill, meat, salted cabbage went into the filling of the summer shawarma. All cut up, of course. Seasoned with sumac, salt, a mixture of peppers and cheese sauce. High-calorie potatoes were not added - summer, extra calories to nothing. )) Wrapped the shawarma in the usual way - turned the edges inside so that the filling did not fall out and rolled everything into a tube. We cooked and tasted without interrupting communication, exchanged news, culinary opinions, talked about other hobbies. And yes, we are not going to limit ourselves to shawarma or salads. )) I will be very grateful for your feedback and CONSTRUCTIVE criticism. Support the development of the channel - subscribe, like. Thanks.
Back to Top