KOMPOT - Mevali ichimlik | Компот - десертный напиток из фруктов

Retsept 1 dona 3 litrlik banka uchun: 700-800 gr gilos (chershnya) 150-180 gr shakar Qaynoq suv banka to’lgancha Рецепт На 1 3-литровую банку: 700-800 г чершня 150-180 г сахар Кипяток Recipe For 1 3 liter Jar: 700-800 g cherry 150-180 g sugar Hot water Jars should be sterilized. And after filling the jar with hot water tighten the jar cap, boil the Jar with kompot in a pot for some minutes. Only then you can turn down the jar. And keep it in this position for a few days. If nothin leaks, then you did a great job! Your kompot is ready. Enjoy your cherry juice/kompot in winter! Банки следует простерилизовать. А наполнив банку горячей водой, закройте банку крышкой, проварите банку с компотом в кастрюле несколько минут. Только потом можно перевернуть (вверх дном, как на фото) банку вниз. И держать в таком положении несколько дней. Если ничего не течет, значит, вы отлично поработали! Ваш компот готов. Наслаждайтесь соком/компотом зимой! Idishlarni sterilizatsiya qilish kerak. Va bankani issiq suv bilan to’ldirgandan so’ng, idishning qopqog’ini mahkam bog’lab qo’ying, idishda kompot bilan bir necha daqiqa qaynatib oling. Shundan keyingina siz bankani agdarib quying (fotosuratdagi kabi teskari) . Va bu holatda bir necha kun turgazing. Agar hech narsa oqmasa, siz ajoyib ish qildingiz! Sizning kompotingiz tayyor. Qishda kompotdan rohatlaning! Компо́т — напиток из фруктов или ягод, либо отвар фруктов в сиропе, а также смесь сухофруктов или сушёных ягод и фруктов, либо фруктовые или ягодные консервы. (c) Wikipedia **** Banka qanday yopiladi, banka yopish, banka tayyorlash, mevali banka qilish, qishga tayyorgarlik, iqtisodli ro’zg’or Как закрыть банку, закрыть банку, подготовить банку, сделать фруктовую банку, подготовить на зиму, экономное проживание. Компот из вишни.Самый легкий и быстрый/Olchali kompot/Gilosdan oddiy usulda kompot tayyorlash. Гилосдан капот таёрлаш Вишнёвый компот на зиму Cherries for winter
Back to Top