Логотип для производства тортов, созданный с помощью нейросети Midjourney
Design a logo for a company specializing in handcrafted, artisan cakes that emphasizes creativity and quality. The focal point should be an intricately designed cake, illustrated with attention to detail, showcasing layers, frosting, and decorations such as edible flowers or elegant icing patterns. The cake should appear on a stylish cake stand to elevate its artisanal appeal. Use a warm and inviting color palette, incorporating shades of cream, pastel pink, and soft gold, to convey the warmth and care put into each cake. The company name should be in a complementary, elegant script font that flows around or beneath the cake, enhancing the boutique, handcrafted feel. This logo aims to attract customers seeking unique, bespoke cakes for special occasions. --style raw
Материал подготовил наш тестировщик и специалист по нейросетям Матвей.
ПОДПИСЫВАЙТЕСЬ НА НАС В СОЦИАЛЬНЫХ СЕТЯХ:
Яндекс.Дзен:
ВКонтакте:
Rutube:
Telegram: VvP5YFooc91-w2gH
Youtube: @pirania302
Так же, можете обращаться по любым вопросам к основателю рекламного агентства “PIRANIA“ Жирнову Геннадию.
Facebook:
Instagram:
Вконтакте:
Pinterest:
#Midjourney #нейросеть #нейросети #logo #логотип #созданиелоготипа #midjourneydiscord #ai
#AIгенераторизображений #ретростиль
1 view
229
55
3 months ago 00:08:34 1
Урал Патриот АС-ПТ 30 Элемент Alphard T-34. Обзор и сравнение.
3 months ago 00:00:28 1
Шильды из металла 10*45 мм с логотипом
3 months ago 00:00:16 1
Video by Чехол для кулера + ваш логотип
3 months ago 00:00:59 92
6-И ПОСТОВАЯ МОЙКА САМООБСЛУЖИВАНИЯ #мойкасамообслуживания Ивановская обл. г. Шуя
3 months ago 00:02:02 90
Наша поездка в приют «лучший друг»
3 months ago 00:00:20 9
Пример появления лого для Первого Кухонного
3 months ago 00:38:49 1
Создание презентации в PowerPoint простыми словами / Урок power point для начинающих
3 months ago 00:00:13 5
Сервировочная доска для подачи блюд.mp4
3 months ago 00:02:15 1
КАК ПРОВЕРИТЬ ПОДЛИННОСТЬ МАСЛА ZIC. Как отличить оригинал от подделки. Четыре основных признака.