ОГУРЦЫ на ЗИМУ как БОЧКОВЫЕ! ЗАСОЛКА ОГУРЦОВ ХОЛОДНЫМ СПОСОБОМ. SALTED CUCUMBERS! Выпуск №73
ОГУРЦЫ НА ЗИМУ КАК БОЧКОВЫЕ, ХОЛОДНЫЙ СПОСОБ! БЕЗ УКСУСА! БЕЗ КИПЯТКА! ХРАНЯТСЯ ПРИ КОМНАТНОЙ ТЕМПЕРАТУРЕ! Fermented SALTED CUCUMBERS!
Cucumbers, garlic, chili peppers, dill, parsley.
1. Dissolve 1 kg of salt per 10 liters of cold water.
2. Jars with cucumbers pour with brine for a 4-6 days approximately for picling. Do not close the jars with cucumbers, the cucumbers should be picle, a gas bubbles and foam will appear.
3. After 4-6 days of fermentation pour out the brine, rinse the cucumbers well with cold water to remove white deposits and foam.
4. Then pour cold water without salt under the very top of the jar and close the jars with lids.
5. You can eat cucumbers in 2-3 weeks.
#АндрейРостовский #AndreyRostovskiy ПОМОЩЬ КАНАЛУ Карта Сбербанка руб.: 4276 5215 1304 7617
ЮMoney
1 view
793
226
2 weeks ago 00:01:00 1
Жаркое по-татарски | вернем старым и простым рецептам жизнь!
3 weeks ago 00:17:18 2
Тестируем 2 маринада для шашлыков от Славного друже #обломов
3 weeks ago 00:13:57 1
Летний САЛАТ на ЗИМУ. Салат из огурцов и помидоров в банке, цыганка готовит.
3 weeks ago 00:07:09 1
Суп согревающий душу! Рассольник на свиной косточки.#рассольник
4 weeks ago 00:08:32 1
МЫ просто ОБОЖАЕМ ЭТОТ САЛАТ! Безумно вкусный и красивый!