Шоколадно-ореховое печенье с карамелью | Chocolate Walnut Caramel Cookies | Tanya Shpilko

Шоколадно-ореховое печенье с карамелью. Вкуснейшее песочное печенье с добавлением какао, орехов и карамели! Оно чем-то напоминает Брауни с карамелью. Хорошо дополняет Ореховое Печенье с Джемом. Рецепт: 20-25 штук 1 стакан=250мл 1 ст. (150 грамм) муки 1/3 ст. (30 грамм) какао (несладкое) 1/4 ч.л. соли 100 г мягкого сливочного масла 2/3 ст. (150 грамм) сахара 1 желток 2 ст.л. молока 1 ст. (140 грамм) грецких орехов 1 белок 13-15 ирисок 2 ст.л. молока (когда растопите ириски, дайте карамели немного остыть, перед тем, как наливать ее в пакет, чтобы не обжечься. Или наливайте в печенье маленькой ложкой) 1/3 плитки темного шоколада 180 градусов 15-17 минут * Отличный какао порошок с высокой жирностью (Италия, Франция), выгодно тем, кто часто печет: (Франция) (Италия)  * Магазин для кондитеров Baker Store: Скидка 5% по купону: Shpilko * Я в контакте: * Я в инстаграм: * Реклама и сотрудничество: tanyashpilkochannel@ Recipe 1 cup flour 1/3 cup cocoa 1/4 tsp salt ½ cup butter, softened 2/3 cup sugar 1 egg yolk 2 Tbs milk 1 cup walnuts 1 egg white 13-15 caramels 2 Tbs milk 40 g chocolate Combine flour, cocoa and salt. Beat butter and sugar until light and fluffy. Add egg yolk, milk and vanilla (or vanilla sugar). Gradually add flour mixture and mix until well combined. Refrigerate, covered, 1 hour. Slightly beat the egg white. Using a tablespoon or a small icecream scoop, form small balls. Dip each ball in egg white, then in nuts. Place each ball on a baking sheet lined with parchment paper. Using a small spoon or your thumb, make an indentation in each cookie. Seal any cracks that form on the sides. Bake in the preheated oven 180C/350F for 12-17 minutes, depending on the size of the cookies. Remove from the oven and press the indents again if needed. In a microwave (or in a heavy saucepan), melt caramels with milk, stir until smooth. Fill each cookie with about 1/2 teaspoon caramel mixture. In a microwave, melt chocolate, stir until smooth. Drizzle over cookies; let stand until set. Store in an airtight container.
Back to Top