Банановый кекс

Мягкий и нежный банановый кекс. Вам понадобится: Бананы - 2 шт Яйца - 2 шт Сливочное масло - 100 гр Соль - щепотка Сахар - 150 гр Разрыхлитель - 10 гр Мука пшеничная - 220 гр Готовим: 1. Масло растираем с сахаром. 2. Добавляем бананы и разминаем вилкой. 3. Вбиваем яйца и перемешиваем. 4. Взбиваем блендером для однородности. 5. Солим, добавляем разрыхлитель и в несколько этапов вводим муку. Тщательно перемешиваем. 6. Форму для запекания смазываем маслом. 7. Выкладываем тесто и распределяем по форме. 8. Немного постучать формой, чтобы выгнать воздух. 9. Убираем в разогретую до 180 градусов духовку на 30-40 минут. 10. Приятного аппетита! 〰️⚫️〰️⚫️〰️⚫️〰️⚫️〰️⚫️〰️⚫️〰️⚫️〰️ На развитие канала: 💳 Тинькофф 5536 9141 7515 4313 〰️⚫️〰️⚫️〰️⚫️〰️⚫️〰️⚫️〰️⚫️〰️⚫️〰️ Soft and tender banana cake. You need: Bananas - 2 pcs. Eggs - 2 pcs Butter - 100 gr Salt - a pinch Sugar - 150 gr Baking powder - 10 gr Wheat flour - 220 gr Cooking: 1. Rub the butter with sugar. 2. Add bananas and knead with a fork. 3. Drive in eggs and replace. 4. Beat with a blender for uniformity. 5. Salt, baking powder and in several countries we introduce flour. Change carefully. 6. Lubricate the baking formula with oil. 7. We spread the dough and get it in shape. 8. There will be a little opening to expel the air. 9. We clean the oven preheated to 180 degrees for 30-40 minutes. 10. Bon appetit!
Back to Top