Лепёшки с луком и сыром/Onion cakes with onion and cheese

Полное видео здесь: Рецепт теста : 250 мл молока, 15 гр прессованных дрожжей (5 гр сухих), 1 ст.ложка сахара с горкой, 300 - 350 гр муки, 0.5 ч ложки соли, 1 ст.ложка растительного масла. Для начинки : 170 гр лука, (лук нужно порезать как можно тоньше и обязательно посолить) щепотка соли, 125 гр сыра, 50 - 60 гр сливочного масла. Dough recipe: 250 ml of milk 15 g of pressed yeast (5 g dry), 1 rounded tablespoon sugar 300 - 350 gr flour, 0.5 teaspoon salt 1 tablespoon vegetable oil. For filling : 170 g of onions (the onion should be cut as thin as possible and must be salted) a pinch of salt, 125 gr cheese 50 - 60 grams of butter.
Back to Top