Макароны с сыром / Mac and Cheese
SWIPE LEFT FOR ENGLISH
Ингредиенты/ Ingredients
1 пачка макарон / 16 oz elbow macaroni
Для сырного соуса / For cheese sause
75гр. сливочного масла / 6 tbsp butter
1/3 стакана муки / 1/3 cup all purpose flour
3 стакана молока / 3 cups whole milk
1 стакан сливок / 1 cup heavy cream
4 стакана сыра Чеддер / 4 cups cheddar cheese
2 стакана сыра Моцарелла / 2 cups Mozzarella cheese
Соль и перец / salt and pepper to taste
Для корочки / For crust
1.5 стакана паниров. сухарей / 1 1/2 cups panko crumbs
50гр сливочного масла / 4 tbsp butter
1/2 стакана сыра Пармезан / 1/2 cup Parmesan cheese
1/4 ч. ложки паприки / 1/4 tsp smoked paprika
Combine Cheddar and Mozzarella cheeses in a large bowl and set aside. Cook pasta for 3-4 minutes, sprinkle with olive oil and mix.
For cheese sauce: Melt butter and add flour then whisk about 1 minute until golden. Add cold milk and heavy cream, whisking until you see bubbles on