Как приготовить борщ со свежей капустой. Borshch (read under video)

Пошаговый рецепт приготовления борща со свежей капустой. Тому кто уже умеет готовить не смотреть и не жаловаться что нудно рассказываю. Это для тех кто хочет научиться! :) My Etsy shop embroidered items: Мой магазин где вы можете купить изделия сделанные моими руками: Cook Borshch step by step. Coldwater - 8-9 cups, meat (better to buy beef with the round bone inside - 1lb), potato - 2 medium or 1 big, cabbage - 1/2 or 1/4 of the head, (depending on the size), 1 medium carrot, 1small beet, 1 small onion, 1/2 sweet pepper (not necessary), tomato sauce - 2 tbs, fresh cilantro, garlic - 1-2 little bit, black ground pepper, salt. A little white vinegar, if you would like. Put meat in cold water, put to cook, when water almost boiling, take out foam on the meat broth, let to boil 1 hour, and add peeled and diced potato. Cut the cabbage into small pieces, as I showed in the video, and add in the broth, when pota
Back to Top