Junetina u BIBERU na PARISKI način/Veal PEPPER steak PARIS style/Телятина с ПЕРЦЕМ по-парижски

Ovo je jako popularni francuski recept. Bez brige, neće biti prejako ljuto, već interesantno pikantno. Uživaćete u predivnoj aromi u toku spremanja, a posle ovo jelo grejaće Vas iznutra. Uživancija za svaku sezonu, a posebno za zimske dane. Uživajte sami i zadivite svoje goste. Sastav: 1) priprema: 3 x 200 gr junećeg stejka, 2-3 supene kašike ulja, 5-6 supenih kašika mrvljenog bibera; 2) prženje: 3 supene kašike maslaca, 3 supene kašike konjaka; 3) sos: 5 supenih kašika belog vina, 125 gr ili pola merne šolje neutralne pavlake. This is a very popular French recipe. Don’t worry, it won’t be too spicy, but interestingly spicy. You will enjoy the wonderful aroma during preparation, and afterwards, this dish will warm you from the inside. Enjoyment for every season, especially for winter days. Enjoy yourself and impress your guests. Composition: 1) preparation: 3 x 200 g veal steak, 2-3 tablespoons of oil, 5-6 tablespoons of crushed pepper; 2) frying: 3 tablespoons of butter, 3 tablespoons of cognac or brandy; 3) sauce: 5 tablespoons of white wine, 125 g or half a measuring cup of cooking cream. Это очень популярный французский рецепт. Не волнуйтесь, будет не слишком остро, но интересно-остро. Во время приготовления вы будете наслаждаться чудесным ароматом, а потом это блюдо согреет вас изнутри. Наслаждение в любое время года, особенно в зимние дни. Наслаждайтесь и впечатляйте своих гостей. Состав: 1) Приготовление: 3 х 200 г телячего стейка, 2-3 столовые ложки масла, 5-6 столовых ложек дробленого перца; 2) жарка: 3 столовые ложки сливочного масла, 3 столовые ложки коньяка; 3) соус: 5 столовых ложек белого вина, 125 г или пол мерного стакана нейтральных сливок.
Back to Top