A classic French beef and red wine stew that’s all about flavours!
Get full recipe here
Slow cooking is the secret to this dish. Beef burgundy or in French, Boeuf Bourguignon is a well know dish across France. It’s a slow cooked stew, braised in red wine and beef stock and arguably one of the most delicious beef dishes in existence. I used rump steak in this recipe but you can use any cheaper style cuts or gelatinous meats as it cooks for hours and still be amazingly tender. Use a good red wine, as they say, a wine that you would drink, ideally a French burgundy or any bold full bodied red such as Cabernet Sauvigon, Syrah, Mouverde or Shiraz. Of course buy an extra bottle or two, and enjoy it with your delicious meal.
1 view
114
21
1 month ago 00:07:22 1
ВОТ КАК НАДО ГОТОВИТЬ МЯСО! Ваши гости будут поражены! Нежная ГОВЯДИНА которая реально тает во рту!
1 month ago 00:09:10 1
Бёф Бургиньон. Говядина по бургундски. Мясо которое можно есть губами !
1 month ago 00:07:41 1
Вместо надоевших котлет! Сочный люля-кебаб на сковороде с уникальным соусом! Гости в восторге!
4 months ago 00:06:25 1
Ваши гости будут поражены! Идеальное и невероятно вкусное БЛЮДО на Праздничный стол!
4 months ago 00:08:03 1
Блюдо из картофеля Колдуны белорусские с фаршем просто вкусно и сытно Люда Изи Кук Картофель
5 months ago 00:07:08 1
Мало кто знает эту хитрость приготовления Говяжьего языка!Шикарная Закуска и САЛАТ на Новый Год 2024