Рецепт пляцок РУШТА решітка Пляцок з гаралеткою
Рецепт давнього пляцка РУШТА(решітка)
Пляцок з гаралеткою
Форма для випікання 30 на 30 см
Біле тісто:
250г маргарину
500-600г борошна
2шт яйця
100г цукру
2ст.л сметани
1ч.л амокяку з чубом
Коричневе тісто:
250г маргарину
450-550г борошна
1шт яйце
1ст.л сметани
1ч.л соди
50г цукру
Крім цього:
3п желе на ваш смак
Крем:
600мл жирної сметани
250г цукрової пудри
1п згущувача
Смачного!
Рецепт давниего торта РУШТА решетка
Торт с желе
Форма для выпечки 30 на 30 см
Светлое тесто:
250г маргарина
500-600г муки
100г сахар
2ст.л сметаны
1ч.л амоний с горкой
2 яйца
Темное тесто:
250г маргарина
450-550г муки
1 яйцо
50г сахара
1ст.л сметаны
1ч.л соды
2ст.л какао
Кроме того:
3п желе на ваш вкус
Крем:
600мл жирной сметаны
250г сахарной пудры
1п загустителя
Приятного апетита!