Киевский торт/ Вкусный Киевский торт/ Tort Khiev /Rețeta

Киевский торт! Коржи: 280 белок 330гр сахар Соли чуть Щепотка лимонной кислоты 400гр орехов 50гр мука Диаметр коржей 22см Высота 2см . Пекла 45 мин при 150 с конвекцией и один час при 110 градусов с конвекцией. Коржи обязательно нужно подержать сутки при комнатной температуре. . Крем Шарлот 9 желтков (180гр) 230 молоко 220 сахар 320 сливочное масло 25гр коньяк 20гр какао Данного количества крем хватит на три части: 1) белая часть на серединку торта 2) чуть белого крема оставить на завитушки из крема 3) крем с добавлением какао, на вверх торта и бока. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Blaturi 22cm / 2 bucati: . 280g albuș 330g zahar marunt sare un praf o boghita de acid citric 200g de alune prajite 50g arahide prajite 150g de caju 50g de faina . Temperatura coacerii cu convecție 45 min /150 grade 60 min / 110 grade Dupa lasam complet blaturile sa se raceasca in rola. Si dupa ce se radesc, le scoatem si le lasam la temperatura camerei 24 ore. . CREMA: In video eu folosesc mai putina crema si nu mea fost destul. Aici scriu cantitatea care va fi ideala ( dupa mine) . 9 galbenușuri ( 180gr) 230g lapte 220g zahar 320g unt 82.5% 25g coniac 20g cacao natural . Aceasta cantitate de crema va va ajunge pentru: 1) crema alba din mijloc 2) putina crema alba pentru decor cu crema ( mie nu mea ajuns, de asta am decorat cu farimituri) 3) crema cu cacao . Firimiturile de la blaturi pentru decor.
Back to Top