Гуль ханум ✧ Узбекское блюдо, которое я готовлю очень часто

Как приготовить ГУЛЬ ХАНУМ наверняка знают многие хозяюшки, но сегодня я поделюсь своим рецептом. Это блюдо узбекской кухни получается необыкновенно вкусным и сытным, а делается очень легко и просто. Подписывайтесь на мой канал! :) МОЙ ВТОРОЙ КАНАЛ Instagram: Группа ВК: Состав теста: Мука пшеничная высшего сорта 310 гр. Вода (кипяток) 150 мл Яйцо категории С1 - 1 шт. Масло растительное 1 ст. л Поваренная соль 2/3 ч.л Начинка: Фарш 350 гр. Лук репчатый 3 штуки (средние) Картофель1 шт. (110 гр.) Соль 1 ч. л. Перец черный молотый 1 щепотка Once you have tasted this Uzbek dish, you will always cook it! ✧ GUL ALIYEVA How to cook GUL KHANUM probably know many Housewives, but today I will share my recipe. This dish of Uzbek cuisine is extremely tasty and hearty, and is very easy and simple. Subscribe to my channel! :) MY SECOND CHANNEL Instagram: VC group: Waiting for Your photos in the group Vkontakte The composition of the test: Wheat flour of the highest grade 300 gr Water (boiling water) 150 ml Egg 1 PC. Vegetable oil 1 tbsp Table salt 2/3 tsp Filling: Minced meat 350 gr Onions 2 pieces Potatoes 1 PC. Salt 1 tsp. Ground black pepper 1 pinch
Back to Top