Холодный борщ, Свекольник! Холодненький , легкий и очень вкусный!
Сегодня приготовим холодный борщ. Это идеальное первое блюдо в жаркий летний день. Холодненький, лёгкий и очень вкусный!
Ингредиенты:
Свекла (молодая, не крупная) - 4-5 шт.
Куриное филе - 400-500 г
Огурцы свежие - 3 шт.
Зелень (укроп, зелёный лук) - по вкусу
Уксус 9% - 1-2 ст.л.
Приправа для курицы - 1 ч.л.
Соль - по вкусу
Вода - 3 л
__________________________________________________
Today we will cook cold borscht. This is the perfect first course on a hot summer day. Cold, light and very tasty!
Ingredients:
Beetroot (young, not large) - 4-5 pcs.
Chicken fillet - 400-500 g
Fresh cucumbers - 3 pcs.
Greens (dill, green onions) - to taste
Vinegar 9% - 1-2 tbsp. l
. Seasoning for chicken - 1 tsp
. Salt - to taste
Water - 3 liters
Preparation:
Grate the beetroot on a coarse grater.
Transfer to a saucepan and cover with water.
Put the pan on the stove and bring to a boil, add salt to taste and cook for 30 minutes.
Af
1 view
0
0
6 months ago 00:09:46 1
Перловка по-Эстонски! Это бесподобно, слов нет, так вкусно😋
6 months ago 00:04:35 1
Я могу есть этот суп всю весну и лето! Еврейский холодный суп! Готовлю раз в неделю