Холодный борщ, Свекольник! Холодненький , легкий и очень вкусный!

Сегодня приготовим холодный борщ. Это идеальное первое блюдо в жаркий летний день. Холодненький, лёгкий и очень вкусный! Ингредиенты: Свекла (молодая, не крупная) - 4-5 шт. Куриное филе - 400-500 г Огурцы свежие - 3 шт. Зелень (укроп, зелёный лук) - по вкусу Уксус 9% - 1-2 ст.л. Приправа для курицы - 1 ч.л. Соль - по вкусу Вода - 3 л __________________________________________________ Today we will cook cold borscht. This is the perfect first course on a hot summer day. Cold, light and very tasty! Ingredients: Beetroot (young, not large) - 4-5 pcs. Chicken fillet - 400-500 g Fresh cucumbers - 3 pcs. Greens (dill, green onions) - to taste Vinegar 9% - 1-2 tbsp. l . Seasoning for chicken - 1 tsp . Salt - to taste Water - 3 liters Preparation: Grate the beetroot on a coarse grater. Transfer to a saucepan and cover with water. Put the pan on the stove and bring to a boil, add salt to taste and cook for 30 minutes. Af
Back to Top