УДМУРТСКИЕ хозяюшки пекут калиновый пирог - ШУНЯНЬ и ТЕТЕРА в русской печи. Блюда народов России
Two UDMURT hostesses preparing a viburnum pie - SHANYAN’ in a wood oven. Russian cultures cuisine
☀ INTAGRAM -
🍳 RECIPES:
TETERA:
Millet porridge with milk salt, sugar, 2 eggs until the consistency of sour cream, ghee. Bake in portions in a skillet
_______________________________
SHUNYAN - Udmurdian viburnum pie:
First, put the dough: 300 ml water 1 tbsp dry yeast, 2 tbsp. l. sugar, 3 tbsp. l. flour
Leave for 10-15 minutes
Add 1 tsp of salt, half a glass of vegetable oil, wheat flour
We leave for half an hour
Filling:
Viburnum 2 glasses, 1.5 glass of water, 2 glasses of sugar, put on fire.
Mix together: cold water 2 cups, 7 tbsp. rye flour, 2 tbsp. malt
As soon as the viburnum boils, add 2 part. Stir so that there are no lumps. Cool down.
_______________________________
Hello! We are the Ulengovs - Tatiana and Maxim.
We travel to diff
19 views
10
1
11 months ago 00:00:41 1
Новый заказик готов отправиться к новой хозяюшке! #удмуртия ,#игрушкикрючком
2 years ago 00:18:01 1
Здоровье не купишь. Зачем хозяйка «Доктор Плюс» стала советницей Главы Удмуртии?
4 years ago 00:11:38 19
УДМУРТСКИЕ хозяюшки пекут калиновый пирог - ШУНЯНЬ и ТЕТЕРА в русской печи. Блюда народов России
4 years ago 00:07:26 3
Николай Наговицын: кызьы хозяйка выль автомобильлы дышиз