🍒Булочки з Вишнями🍒та Кондитерською присипкою🍒 Закарпатський діалект🍒

Рецепт: Яйця 2 шт Цукор 120 гр Молоко 250 мл Дріжджі пресовані 18 гр ( або 6 гр сухих) Вершкове масло 100 гр Борошно 600 гр 1/2 ч ложки солі Ванільний цукор 1 шт Для начинки: Вишня 400 гр Крохмаль 1 ч. ложка з гіркою Цукор 50 гр Кондитерська присипка: Борошно 50 гр Цукор 2 ст ложки Вершкове масло 30 гр #закарпатськийдіалект #ольгасалкай #булочкисвишней #булочкикакпух #воздушныебулочки #воздушныебулочкисвишней #венскоетесто #сдобноедрожжевоетесто #вишнёваяначинка #формированиекрасивыхбулочек #кондитерскаякрошка #штрейзель #сдобнаявыпечка #домашняяначинка #новинка #бомбическивкусно #булочкисмаком #булочкисизюмомиапельсиновойкарамелью #булочкистворогомивишней #круасаны #французскиекроасанысшоколадом #кроассанысвишней #кроасанымповидлом #пирожкисяблоками #венскиебулочки #булочкисахарныеулитки #испанскиебулочкисзаварнымкремом #слоёныебулочки #пирожкисягодами #булочкибадамбура #венскиебулочкискорицей #постныебулочки #воздушныерогаликибезяиц #пончикичу
Back to Top