Клубничный тирамису. Strawberry tiramisu #тирамису #tiramisu

ИНГРЕДИЕНТЫ ○ Печенье “Савоярди“ 250гр ○ Сыр маскарпоне 500гр ○ Яйца 4 шт ○ Клубника 500гр ○ Сахарная пудра 9-10 ст.л. ПРИГОТОВЛЕНИЕ 1. 300гр клубники взбить блендером, добавив 2 ст.л. сахарной пудры. 2. Желтки отделить от белков. Белки взбить до пиков, добавив 1 ст.л. сахарной пудры. К желткам добавить 7 ст.л. сахарной пудры, взбить миксером, затем добавить сыр маскарпоне, взбить миксером до однородности. В эту массу добавляем белки в несколько заходов, и аккуратно лопаткой вмешиваем в крем. 3. Печенье “Савоярди“ окунаем в клубничную пропитку и выкладываем в форму, сверху наказывам кремом, делаем так в 2-3 слоя. 4. Сверху украшаем клубникой, убираем в холодильник ~ на 4 часа. Приятного аппетита! INGREDIENTS ○ Cookies “Savoyardi“ 250g ○ Mascarpone cheese 500g ○ Eggs 4 pcs ○ Strawberries 500g ○ Powdered sugar 9-10 tbsp. COOKING 1. Beat 300g of strawberries with a blender, adding 2 tbsp. powdered sugar. 2. Separate the yolks from the proteins. Beat the whites to peaks, adding 1 tbsp. powdered sugar. Add 7 tablespoons to the yolks. powdered sugar, beat with a mixer, then add mascarpone cheese, beat with a mixer until smooth. In this mass, add the proteins in several visits, and gently mix with a spatula into the cream. 3. Cookies “Savoyardi“ dip in strawberry impregnation and spread in a mold, topped with cream, do so in 2-3 layers. 4. Decorate with strawberries on top, put in the refrigerator for ~ 4 hours. Bon appetit!
Back to Top