Как приготовить топлёное масло ГХИ?/How to prepare ghee?

Для того,чтобы приготовить домашнее топленое масло нужно взять кусок сливочного масла,растопить его в кастрюле,дать остыть и оставить на ночь в холодильнике.После этого,слить сыворотку,которая будет под слоем масла ,а само масло переложить в чистую кастрюлю и перекипятить,снимая пенку.После этого разлить получившееся топленое масло по емкостям.Разливаем аккуратно,не допуская попадания в конечный продукт остатков сыворотки ,осевшей на дно кастрюли. ======== To make homemade ghee, you need to take a piece of butter, melt it in a saucepan, let it cool and leave it in the refrigerator overnight, then drain the whey, which will be under a layer of oil, and transfer the butter to a clean pan and boil it. After removing the foam, pour the resulting ghee into containers. Pour carefully, not allowing the residual whey that has settled on the bottom of the pan to get into the final product. ======== ==== Subscribe to my channel more recipes!
Back to Top