Qatlama Recipe. Рецепт Катламы.Kat kat açılan Katlama Tarifi.

✅Ingredients: ✅Dough: 300 ml water 1 pcs egg yolk 1 tsp salt 350-400 gr flour ✅To spread: 100 gr melted butter ✅When the dough is ready let it rest for about 25-30 minutes. ✅Put the rolled dough in the refrigerator for about 30 minutes. ✅Cook the qatlama on low heat with a little bit of sunflower oil or butter. If you want you can spread sugar when it’s hot. -------------------------------- ✅Ингредиенты: ✅Тесто: 300 мл воды 1 шт яичный желток 1 чайная ложка соли 350-400 гр муки ✅Распространять: 100 гр растопленного сливочного масла ✅Когда тесто будет готово, дайте ему постоять примерно 25-30 минут. ✅Раскатанное тесто поставьте в холодильник примерно на 30 минут. ✅Готовьте катламу на слабом огне с небольшим количеством подсолнечного или сливочного масла. ✅Если хотите, можете посыпать сахаром, пока он горячий. ------------------------- ✅İ
Back to Top