Молекулярная гастрономия: Ультра-тонкая тортилья с креветкой.
Get edible film at This ultra-thin and crunchy tortilla is packed with strong ocean flavors. Inspired by molecular gastronomy Chef Dani García from restaurant Calima in Spain, the tortilla is made with fried ultra-thin edible film, dried nori powder, dried shrimp powder and fresh shrimp. Get full recipe at
This is another great application of ultra-thin edible films. In this recipe we show you how to make the ultra-thin edible film
42 views
0
0
1 year ago 00:02:32 2
Молекулярная кухня: апельсиновые спагетти
5 years ago 00:02:23 4
Молекулярная кулинария часть 2. Обратная сферификация.
5 years ago 00:03:53 107
Молекулярная Гастрономия
5 years ago 00:20:23 22
10 глупых вопросов ШЕФ-ПОВАРУ | Константин Ивлев
6 years ago 00:13:26 35
ВЗРЫВНОЙ ТОРТ (Молекулярная кухня)
8 years ago 00:01:18 1
☘ КАК СДЕЛАТЬ ЦВЕТНУЮ ЯИЧНИЦУ — Почти Молекулярная Кухня