Французский сыроедный суп-пюре из тыквы | RAW French Pumpkin Cream-SoupБез названия

ИНГРЕДИЕНТЫ: Тыква – 1 стакан Перец болгарский – 1 Сельдерей – 1 стебель Чеснок – 1 долька Тыквенные семечки – 1 ст. л. Карри – щепотка Кайенский перец – щепотка Соль – по вкусу Черный перец – по вкусу Вода – 1 стакан ПРИГОТОВЛЕНИЕ: Тыкву очистить и нарезать кубиками Нарезать перец, сельдерей и чеснок. Часть перца и тыквенные семечки оставить для украшения. Соединить все ингредиенты в блендере и довести до гладкого однородного состояния. Готовый суп украсить тыквенными семечками и перцем. Супчик готов! Наслаждайтесь! INGREDIENTS: 1 cup (200ml) of Pumpkin 1 Bell Pepper 1 stem of Celery 1 clove of Garlic 1 tbsp. of Pumpkin Seeds 1 pinch of Curry 1 pinch of Cayenne pepper Salt according to your taste Black Pepper according to your taste 1 cup of Water METHOD: Peel and dice pumpkin. Cut bell pepper, celery and garlic. Leave a part of the bell pepper and pumpkin seeds for decoration. Combine all the ingredients into a blender and grind until smooth. When the soup is ready, decorate it with the pumpkin seeds and some bell pepper. The soup is ready! Enjoy it!
Back to Top