Bread resipe, quantities for two loaves of around 800-850 gr after baking.
700 gr white bread flour
50 gr rye
75 gr spelt flour
75 gr whole wheat
630 gr water
200 gr leaven
19 gr salt
14 gr EVOO
Total bulk fermentation 5h and 14h in the fridge.
Let’s be friend on Instagram: @
TikTok: maia_maia101
#sourdoughscoring #scoringbread #bread
1 view
229
55
8 months ago 00:09:33 1
Шикарный торт “ИЗУМРУДНЫЙ ВЕЧЕР“! Для ценителей изысканной, необычной выпечки!В восторге будут все!
8 months ago 00:20:31 1
Cozy FALL RECIPES What We Eat in a Week!
8 months ago 00:15:45 3
6 quick and easy meals for Busy Weeknights
8 months ago 00:13:51 1
🍁 A Cozy Fall Day: Mountain Hike, Pumpkin Farm, and Seasonal Home Decor 🍂🎃 ASMR Vlog
8 months ago 00:00:56 1
Яблочный пирог. За 5 минут + Выпечка #shorts #shortsvideo
9 months ago 00:10:08 1
В Тик Ток много таких рецептов Боже Как же это Вкусно Венгерские Ватрушки с пышной творожной начинко
9 months ago 00:07:42 1
“КИЕВСКИЙ ДОМАШНИЙ“ торт! Готовлю к праздникам и на заказ! Невероятно вкусно и просто