Рецепт шоколадно-бананового кекса.
Выход: около 1,1-1,2 кг
Ингредиенты (комнатной t):
Яйца (С-О 3 шт.) - 180 г,
Сахар - 165 г,
Молоко - 75 г,
Масло подсолнечное без запаха - 90 г,
Мука - 175 г,
Какао - 55 г,
Сода - 5 г,
Разрыхлитель - 7 г,
Соль - щепотка,
Ванилин - 1 г,
Бананы (средние) - 3 шт.,
Шоколад тёмный - 90 г
Выпекаем при 180°С 25-35 минут или дольше, в зависимости от размера формы и особенностей духовки. Можно весь объём теста выпекать в одной форме Ø 24-26 см.
_____________________________________________
Chocolate banana bread
3 large eggs,
Caster sugar - 165 g,
Whole milk - 75 g,
Odorless sunflower oil - 90 g,
All-purpose flour - 175 g,
Cocoa powder - 55 g,
Baking powder - 7 g,
Baking soda - 5 g,
A pinch of solt,
1 tsp of vanilla extract,
3 very ripe medium bananas,
Chocolate chips or chopped dark chocolate - 90 g.
Flour, cocoa powder, baking powder and soda should be sifted.
Heat the oven to 180°C. Bake until cooked. It takes about 25-35 minutes depending on the size of baking dish you’re using. Do the toothpick test.
___________________________________________
Контакты:
#tarasevna #juliatarasenko
VK:
IG: @julie__taras
@julietaras_cake
Сотрудничество @