Шоколадный Бисквит для Торта Рецепт на кипятке / Chocolate Sponge Cake Recipe on boiling water
Шоколадный бисквит с растительным маслом. Влажный бисквит для торта не требует дополнительной пропитки. Шоколадный бисквит для торта простой рецепт. Как приготовить бисквит для торта пошагово. Как сделать шоколадный бисквит пошагово. Шоколадный торт бисквит. Бисквит на кипятке рецепт.
Ещё вкусняшки тут:
Рецепт “Шоколадный бисквит“
Форма 20 см, высота бисквита 4 см
Яйцо С0 - 4 шт
Сахар - 140 гр
Мука - 110 гр
Крахмал - 20 гр
Какао - 40 гр
Масло растительное - 100 гр
Соль - 1/4 ч.л.
Разрыхлитель - 5 гр
Вода (кипяток) - 80 мл
Духовка - 170С
Время - 40-45 мин
Подписывайтесь на мой канал! :) и Жмите на колокольчик, чтобы не пропустить новое видео 😉
Я на Youtube
Я в Instagram
Я в Facebook
Chocolate sponge cake with vegetable oil. Wet cake sponge does not require additional impregnation. Chocolate sponge cake is a simple recipe. How to make a chocolate sponge cake step by step. Chocolate sponge cake for home-made cake. Sponge cake on boiling water recipe.
More Goodies here:
Recipe “ Chocolate sponge cake“
Shape 20 cm / 8 inches, height 4 cm
Eggs - 4 PCs
Sugar - 140 g
All-purpose Flour - 110 g
Corn Starch - 20 g
Cocoa powder - 40 g
Vegetable oil - 100 g
Salt - 1/4 tsp
Baking powder - 5 g
Water (boiling water) - 80 ml
Oven - 170 C / 340 F
Time - 40-45 min
Subscribe to my channel! :) and Click on the bell to not miss the new video 😉
I’m on YouTube
My Instagram
My Facebook
#шоколадныйбисквит #бисквитрецепт #бисквитнакипятке #рецептбисквита #cake #chocolatespongecake #spongecakerecipe #spongecakeontheboilingwater