Шоколадный Бисквит для Торта Рецепт на кипятке / Chocolate Sponge Cake Recipe on boiling water

Шоколадный бисквит с растительным маслом. Влажный бисквит для торта не требует дополнительной пропитки. Шоколадный бисквит для торта простой рецепт. Как приготовить бисквит для торта пошагово. Как сделать шоколадный бисквит пошагово. Шоколадный торт бисквит. Бисквит на кипятке рецепт. Ещё вкусняшки тут: Рецепт “Шоколадный бисквит“ Форма 20 см, высота бисквита 4 см Яйцо С0 - 4 шт Сахар - 140 гр Мука - 110 гр Крахмал - 20 гр Какао - 40 гр Масло растительное - 100 гр Соль - 1/4 ч.л. Разрыхлитель - 5 гр Вода (кипяток) - 80 мл Духовка - 170С Время - 40-45 мин Подписывайтесь на мой канал! :) и Жмите на колокольчик, чтобы не пропустить новое видео 😉 Я на Youtube Я в Instagram Я в Facebook Chocolate sponge cake with vegetable oil. Wet cake sponge does not require additional impregnation. Chocolate sponge cake is a simple recipe. How to make a chocolate sponge cake step by step. Chocolate sponge cake for home-made cake. Sponge cake on boiling water recipe. More Goodies here: Recipe “ Chocolate sponge cake“ Shape 20 cm / 8 inches, height 4 cm Eggs - 4 PCs Sugar - 140 g All-purpose Flour - 110 g Corn Starch - 20 g Cocoa powder - 40 g Vegetable oil - 100 g Salt - 1/4 tsp Baking powder - 5 g Water (boiling water) - 80 ml Oven - 170 C / 340 F Time - 40-45 min Subscribe to my channel! :) and Click on the bell to not miss the new video 😉 I’m on YouTube My Instagram My Facebook #шоколадныйбисквит #бисквитрецепт #бисквитнакипятке #рецептбисквита #cake #chocolatespongecake #spongecakerecipe #spongecakeontheboilingwater
Back to Top